šetřiče vody

Pokud nejste majiteli vlastní studny, jistě jste se někdy rozhořčili nad cenami vodného a stočného. Čím větší rodina, tím více platíte. Jak ale na vodě ušetřit a přitom se neomezovat?

Voda je nejdražším klenotem matičky Země. A to platí nejen pro vědecké práce, ale i pro peněženku běžného občana. Každý by měl s vodou pokud možno šetřit. A s touto myšlenkou pracovali i technologové firmy Watersavers, kteří přišli s inovativním řešením bateriových perlátorů, nebo-li „šetřičů vody“.

úspora vody

Jak to funguje?

  • Perlátor je součást vodovodní baterie která na jejím konci zajišťuje provzdušnění vody a souvislý vodní proud. Perlátory firmy Watersavers jsou založené na regulaci průtoku a zároveň intenzivně provzdušňují proud vody v kohoutcích a jsou obecně známy jako „šetřiče vody“. Voda tak teče po obvodu dutého válce, díky čemuž dochází k iluzi plného proudu a úspoře až 50% teplé i studené vody. Šetřiče vody mají nastavitelný průtok – svou spotřebu si regulujete podle sebe!

Kam se krotitel cen vodného a stočného hodí?

  • Šetřiče vody se hodí na vodovodní baterie, do sprch i toalet. Prostě všude tam, kde používáme proudu vody.

Proč kupovat šetřiče vody od Watersavers?

  • šetič vodyVšechny výrobky WATERSAVERS jsou antivápené (zamezují vzniku vodního kamene) a vyrobené pouze v České Republice z kvalitních a odolných materiálů. Šetřiče vody splňují náročné testy a certifikace např.: o zdravotní nezávadnosti výrobku či potvrzení o udávaném průtoku, včetně pětileté záruky. Mezi spokojené zákazníky patří více než tisícovka nemocnic, restaurací, kanceláří a desetitisíce domácností po celé České Republice.

Kolik ušetřím a kolik za to zaplatím?

  • Vše záleží na Vaší spotřebě vody. Obecné výsledky ukazují, že čtyřčlenné rodině může úspora za vodu dosáhnout až k 10000 Kč/rok a to za minimální počáteční investici, která se během tří měsíců sama splatí!

Více informací na logo


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno